Over Bekwatex

Bent u niet tevreden? Bekwatex ook niet!

Bekwatex, gevestigd midden in de tapijtstad Genemuiden. Daar waar uw vloer wordt geproduceerd kopen wij rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek. Zo omzeilen wij de tussenhandel, kunnen we de prijs laag houden en een goede kwaliteit garanderen.

Bekwatex is al meer dan 30 jaar een begrip in Genemuiden en ver daar buiten, vooral door onze goede service. Wij stoppen niet voordat u 100% tevreden bent.

Kwaliteit én service zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

Op ons kunt u bouwen

Bekwatex heeft in haar lange bestaan een bestand opgebouwd van klanten variërend van particulieren, hotels, zorginstellingen, vakantieparken, scholen, kantoren et cetera. Mede door onze lijfspreuk “wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen” ontstaat zo een warme relatie.

Wij voeren ons vak met passie en liefde uit. Iedereen is welkom, daarom de uitnodiging op ons pand: Tapijthal, kom binnen!

Verkoop Genemuiden direct vanuit de fabriek tapijthal kom binnen

Rechtstreeks uit de fabriek

Onze vloeren en gordijnen kopen wij rechtstreeks in uit de fabriek in Genemuiden, daar waar het wordt geproduceerd. Zo kunnen wij een goede kwaliteit garanderen tegen een lage prijs.

Kom langs óf maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom in Genemuiden of maak gebruik van onze thuisservice en wij komen gratis bij u langs voor advies en nemen direct alle stalen mee.

Service & Kwaliteit

Wij stoppen niet voordat u 100% tevreden bent. Met meer dan 30 jaar ervaring mag u van ons verwachten dat service ons uitgangspunt is.

Bekwatex gratis stalen bestellen pvc tapijt laminaat en vinyl
Bekwatex gratis op en in meten pvc tapijt laminaat en vinyl
Bekwatex offerte aanvragen pvc tapijt laminaat en vinyl

Ons team

Ons team staat voor u klaar. Stuk voor stuk vakspecialisten. Heeft u vragen of twijfelt u over de keuze? Maak een afspraak en ontvang advies aan huis of stel u vraag direct aan onze experts, wij komen graag met u in contact.

Bekwatex Jan Beens Directeur Genemuiden
Bekwatex Dirk Beens stoffeerder
Bekwatex Rudolf Beens stoffeerder

Goede ervaringen

Onze lange lijst met ervaringen van tevreden klanten spreekt voor zich. Dit geeft u extra zekerheid.

Betaalbare kwaliteit

Bekwatex garandeert u de beste vloeren, gordijnen service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!

5 tot 15 jaar garantie

Wij geven garantie op onze werkzaamheden en op fabrieksfouten.

Rechtstreeks uit de fabriek

Onze vloeren en gordijnen kopen we rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek, zo kunnen we de prijs laag houden en goede kwaliteit garanderen.

kom langs in onze showroom en laat u goed adviseren

Doe inspiratie op en vind uw droomvloer!

Brochure Bekwatex
Laat u inspireren door de mooiste vloeren in diverse kleuren en bewerkingen.

Download nu gratis en geheel vrijblijvend onze brochure.