Voor al uw projectstoffering

Bekwatex project stoffering

Projectstoffering op maat

Projectstoffering tegen een betaalbare prijs. Dat is Bekwatex: Beter Kwaliteit Textiel. Bij ons vindt u een ruim assortiment projecttapijt, PVC en laminaat zodat u meer dan 40% bespaart op uw kosten. 

Door onze vele contacten kan Bekwatex dat waarmaken. Bovendien beschikken wij over zeer gekwalificeerde stoffeerders die alle kneepjes van het vak kennen. Vanwege tijdsdruk ontstaat er gauw een probleem. Bekwatex lost dat voor u op, al moet er in de nacht door gewerkt worden. Wij houden ons aan de afspraak en goed coördineren maakt u zorgenvrij.

Bekwatex heeft al meer dan 30 jaar ervaring met projectstoffering, u bent dus verzekerd van een goede afwerking. Laat u voorafgaand vakkundig adviseren.

Waarom kiest u voor projecttapijt?

Geschikt voor zwaar gebruik

Projecttapijt is bestemd voor commerciële toepassingen zoals: hotelkamers, kantoorruimtes, restaurants, winkels, gangen en trappen.

Lange levensduur

Dit tapijt is gemaakt van 100% polyamide garen en heeft daardoor een lange levensduur.

Gebruiksgemak

Polyamide heeft de eigenschap dat het makkelijk én goed schoon te houden is en een geluiddempende werking heeft.

Projectstoffering hotel en restaurant

Maak kennis met onze gedrevenheid voor het stofferen van hotels, restaurants en kamers. Vele hotels en restaurants zijn al door ons van tapijt en gordijnen voorzien, zelfs onze contacten in Polen tot Frankrijk zijn tevreden over ons maatwerk.

Wanneer u het tapijt wilt vervangen verzorgen wij ook het in- en uitruimen van uw meubilair op een zorgvuldige wijze. Zo heeft u weinig hinder van onze werkzaamheden en kunt u de kamers blijven verhuren. Onze stoffeerders voeren direct het oude tapijt af zodat u zelf niets hoeft te doen en natuurlijk houden wij rekening met u aanwezige hotelgasten.

Laat uw gasten het hotel en restaurant beleven op een wijze die niet meer wordt vergeten.

Offerte aanvragen >

Projectstoffering kantoor en winkel

Er zijn veel redenen om te kiezen voor Bekwatex als uw projectpartner voor uw kantoor of winkel. Allereerst onze voortreffelijke legservice, onze grote voorraad tapijt die we voor scherpe prijzen aanbieden en onze grote deskundigheid.

Tapijt draagt bij aan een goede werkomgeving, prettige akoestiek en luchtkwaliteit, warmte en comfort, slijtvastheid, weinig onderhoud en werkt geluidsdempend.

Bekwatex is uw partner op het gebied van projectstoffering. Uniek is dat wij alle werkzaamheden – van stoffering tot onderhoud -verzorgen en dat het plaats kan vinden in de avonduren, zo kan uw winkel open blijven en hebben uw werknemers geen hinder van onze werkzaamheden.

Offerte aanvragen >

Goede ervaringen

Onze lange lijst met ervaringen van tevreden klanten spreekt voor zich. Dit geeft u extra zekerheid.

Betaalbare kwaliteit

Bekwatex garandeert u de beste vloeren, gordijnen service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!

5 tot 15 jaar garantie

Wij geven garantie op onze werkzaamheden en op fabrieksfouten.

Rechtstreeks uit de fabriek

Onze vloeren en gordijnen kopen we rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek, zo kunnen we de prijs laag houden en goede kwaliteit garanderen.

Bekwatex Rudolf Beens stoffeerder

Projectstoffering tegen een betaalbare prijs, vraag een offerte aan

Doe inspiratie op en vind uw droomvloer!

Brochure Bekwatex
Laat u inspireren door de mooiste vloeren in diverse kleuren en bewerkingen.

Download nu gratis en geheel vrijblijvend onze brochure.