PVC Barneveld

Bekwatex PVC Barneveld

PVC Barneveld

PVC Barneveld

Zoekt u een PVC vloer in Barneveld? Bekwatex heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van PVC vloeren in Barneveld en omgeving. Bij ons staan service en kwaliteit voorop, wij stoppen niet voordat de PVC vloer 100% goed is aangelegd bij onze klant. Door de lange ervaring hebben wij verstand van PVC vloeren aanleggen en weten precies wat te doen bij het aanleggen van een PVC vloer.

pvc kampen

PVC vloeren

Het grote voordeel van een PVC vloeren kopen bij Bekwatex, is dat wij er veel verstand van hebben. De PVC vloer wordt volledig gelijmd en is daarom geschikt voor een vloer met vloerverwarming. Dit zorgt voor een goede geleiding van de warmte. Een PVC vloer is geschikt voor uw huis, kantoor of winkel en heeft een vertragende werking bij brand, wat weer een veilig gevoel geeft. Een PVC vloer is de trend van nu, de vraag stijgt de afgelopen jaren heel erg, dit omdat de PVC vloer vele voordelen heeft.

Klik PVC vloer

Nieuw in ons assortiment is de de ‘klik PVC vloer’. Dit werkt hetzelfde als kliklaminaat en is zelf aan te leggen. Doordat het zwevend is, hoeft uw vloer niet egaal te zijn en kan het overal gelegd worden. Wij willen ook graag duurzaam zijn, deze klik PVC vloer is volledig recyclebaar en duurzaam geproduceerd. Wilt u deze vloer zelf leggen, of wilt u dat wij hem voor u in de ruimte leggen, neem dan contact met ons op.

Unieke thuisservice

Door onze unieke thuisservice heeft u al streepje voor. Wij komen gratis langs om de ruimte op te meten en met u te overleggen wat de beste optie is om uw vloer mee te bedekken. Op het moment dat wij langs komen, nemen wij een aantal voorbeelden mee, zodat u al direct kunt kijken welke materialen goed passen in uw huis, kantoor of winkel.

Contact en route

Heeft u vragen over een PVC vloer of wilt u dat wij graag langskomen, laat het ons weten via 038-3856559 of mail naar info@bekwatex.nl