PVC Genemuiden

PVC Genemuiden

PVC vloer in Genemuiden nodig? Bekwatex legt al jarenlang in de omgeving van Genemuiden kwalitatief sterke PVC vloeren. Door deze ervaring kunnen wij voor u een geschikte PVC vloer leggen in zowel uw huis, kantoor of winkel. Bekwatex, wordt ook de “Tapijthal Genemuiden” genoemd. Wij zijn al jarenlang hét adres voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige vloeren en gordijnen. Door ons specialisme hebben wij voor ieder huis of kantoor een oplossing.

pvc genemuiden

Voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren hebben vele voordelen. Het heeft een brandvertragende eigenschap, is oersterk en makkelijk in onderhoud. Daarnaast heeft de PVC vloer een geluiddempende werking. Dit maakt PVC een stuk minder gehorig dan een laminaatvloer. Als laatste is een PVC vloer zeer geschikt voor vloerverwarming.

Betaalbare kwaliteit

Door de jarenlange ervaring en de daarmee goed opgebouwde contacten in zowel binnen- als buitenland, hebben wij de hoogste kwalitatieve vloeren in huis voor een erg scherpe prijs. Wij willen dit altijd nastreven en vragen onze klanten ook om ervaringen te delen. De vele positieven ervaringen van klanten spreken hierbij ook voor zich. Door de positieve recensies heeft u extra zekerheid op kwalitatief betaalbare producten.

Garantie

Bekwatex wil graag een zo hoog mogelijke kwaliteit leveren en wij geven hierbij een erg lange garantie van wel 5 tot 15 jaar. Ook op de fabrieksfouten geven wij garantie en we zullen er alles aan doen om dit te voorkomen. Wij garanderen u de beste PVC vloeren, service en garantie voor een scherpe prijs.

Plak PVC vloer in Genemuiden

Ook in ons PVC vloer assortiment in Genemuiden hebben wij de plak PVC vloer. Deze plak PVC vloer is erg geschikt voor woonruimtes met zwaar woongebruik, waar dus veel in wordt geleefd. Door de 1,5 mm dikte is deze erg sterk en zal extra lang meegaan. Deze PVC vloer is verkrijgbaar in antraciet, grijs, bruin en beige. Deze vloer is prima zelf te leggen en is daarom geschikt voor de echte doe het zelver.

Contact en route

Heeft u vragen over een PVC vloer in Genemuiden of wilt u dat wij graag langskomen, laat het ons weten via 038-3856559 of mail naar info@bekwatex.nl

Doe inspiratie op en vind uw droomvloer!

Brochure Bekwatex
Laat u inspireren door de mooiste vloeren in diverse kleuren en bewerkingen.

Download nu gratis en geheel vrijblijvend onze brochure.