Tapijt Genemuiden

Tapijt Genemuiden

Een tapijt in Genemuiden nodig? Bij Bekwatex kunt u kiezen uit vele tapijttegels met hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Genemuiden wordt ook wel de tapijtstad van Nederland genoemd. Het tapijt is in Genemuiden ontdekt en uitgevonden. Bekwatex is door deze jarenlange ervaring een topleverancier in Nederland. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en wij geven u het beste advies. Heeft u huisdieren, jonge kinderen of een aantal stoelen met wieltjes in de huiskamer? Neem contact op met één van onze medewerkers en hij of zij zal u van het juiste advies voorzien.

Tapijt Genemuiden

Soorten tapijt

In de afgelopen jaren hebben we vele soorten tapijten ontwikkeld en verkocht. Waaronder hoogpolig tapijt. Dit geeft extra sfeer en warmte in uw woning. Dit tapijt is sterk en verkrijgbaar in polyamide, polyester en nylon. Naast hoogpolig hebben wij laagpolig tapijt. Dit is erg duurzaam en kan van verschillende materialen gemaakt zijn. De duurzaamste is wol en deze kan voor 100% bestaan uit wol. Dit is 100% natuurlijk materiaal, zeer veerkrachtig en reinigt zichzelf. Daarnaast is het erg uniek door zijn elastische werking. Als derde kopen wij ook Sisal tapijt vloer in uit Zuid Amerika. Dit is ook een natuurlijk product en ook oersterk. Doordat het een natuurproduct is reinigt het zichzelf.

Voordelen tapijt Genemuiden

Tapijt heeft ook vele voordelen om als ondergrond te hebben in uw huis, winkel of kantoor. U glijdt niet snel uit wat een veilig gevoel geeft en het voelt ook nog eens heel fijn aan de voeten. Ons tapijt is slijtvast, hierdoor gaat het jaren mee! Als laatste voordeel heeft het een goed isolerende werking, hierdoor bespaart u op de energiekosten en is dit ook weer een extra voordeel voor u.

Onze showroom

Benieuwd naar al onze vloeren en tapijten? Kom eens langs voor een tapijt in Genemuiden. Onze showroom is gevestigd aan de Schering 39 in Genemuiden. Hier kunt u gelijk om een goed en degelijk advies vragen. Kijk hieronder op de kaart voor een route naar onze showroom.

Doe inspiratie op en vind uw droomvloer!

Brochure Bekwatex
Laat u inspireren door de mooiste vloeren in diverse kleuren en bewerkingen.

Download nu gratis en geheel vrijblijvend onze brochure.