Tapijt vloeren

Bekwatex Tapijt vloeren

Tapijt vloeren

Onze tapijt vloeren

Tapijt vloeren zijn erg populair in Nederland en één van de meest gelegde vloersoorten. Tapijt vloeren hebben een goede isolerende werking en dempt het geluid. Daarnaast is een tapijtvloer eenvoudig schoon te houden en oersterk. De afgelopen jaren is er een enorme ontwikkeling geweest in soorten materialen en coatings, zo kunt u de meeste vlekken goed verwijderen.

Tapijtstad Genemuiden

Genemuiden is dé tapijtstad van Nederland. Daar waar het tapijt geproduceerd wordt. Genemuiden heeft een geschiedenis waar het ontdekken en uitvinden van tapijt is ontstaan. Van biezen tot kokos naar kamerbreed tapijt.

Bekwatex is tussen al deze tapijtfabrieken gevestigd en is hét verlengstuk van de fabriek naar de consument. De grote voorraden tapijt die wij in onze tapijthallen hebben liggen maakt het voor u makkelijk om een keuze te bepalen. Alle soorten, structuren en dessins tapijt hebben we liggen. We kopen veel in en daardoor kunnen we de prijs laag houden.

Tip! Heeft u huisdieren, jonge kinderen of bijvoorbeeld stoelen met wieltjes? Houd bij het uitzoeken van het soort garen en vloer rekening met dit gebruik en laat u altijd goed adviseren over de toepassing ervan.

Waarom tapijt

Het voelt gerieflijk aan
Het heeft een isolerende werking
Het geeft comfort in uw woning
Het is niet glad zodat u niet snel uitglijdt
Tapijt is behoorlijk slijtvast zodat u jaren vooruit kan!

Hoogpolig tapijt vloer

Hoogpolig tapijt geeft uw woning extra sfeer en warmte. Het tapijt is in meerdere soorten en in verschillende garen verkrijgbaar: polyamide, polyester en nylon. Polyamide is oersterk en antistatisch.

Qua onderhoud is het belangrijk dat u regelmatig het tapijt stofzuigt zodat de garen overeind blijven.

Offerte aanvragen >

Laagpolig tapijt vloer

Laagpolig tapijt – of bouclé – leveren wij in verschillende soorten garen: polyamide, wol, polyester en nylon. Wol is de duurzaamste variant: wol is een natuurlijk product en reinigt zichzelf, polyamide is daarentegen de sterkste variant.

Laagpolig tapijt is sterker dan een hoogpolig tapijt, is makkelijker in onderhoud en goed te reinigen.

Offerte aanvragen

Wollen tapijt vloer
Wilt u een exclusieve vloer met een sjieke uitstraling en van 100% natuurlijk materiaal? Dan kiest u voor een echt geweven wollen tapijten vloer. Wol is veerkrachtig, reinigt zichzelf en is uniek om zijn elastische werking.

Geef u ruimte extra sfeer met een hoogwaardig wollen tapijt vloer.

Offerte aanvragen >

Sisal tapijt vloer
Sisal is een natuurlijk product, oersterk en handig in onderhoud. Net als met een wollen tapijt heeft sisal de eigenschap dat het zichzelf reinigt omdat het een natuurproduct is. Bekwatex heeft een groot assortiment kleuren.

Wij kopen Sisal vloeren in uit Zuid Amerika.

Offerte aanvragen >

Uw tapijt er niet tussen?
Laat het ons weten of kom langs. De kans is namelijk heel groot dat wij deze voor u kunnen bestellen bij één van onze producenten.

De kracht van kwaliteit
Bekwatex heeft contacten met nationale- en internationale tapijtproducenten. Zo kunnen wij een goede kwaliteit garanderen tegen scherpe prijzen.

Onze lange lijst met ervaringen van tevreden klanten spreekt voor zich. Dit geeft u extra zekerheid.

Betaalbare kwaliteit

Bekwatex garandeert u de beste vloeren, gordijnen service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!

Rechtstreeks uit de fabriek

Onze vloeren en gordijnen kopen we rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek, zo kunnen we de prijs laag houden en goede kwaliteit garanderen.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM EN LAAT U GOED ADVISEREN