Traplopers en ganglopers

Bekwatex Traplopers en ganglopers

Traplopers en ganglopers

Traplopers en ganglopers
Er zijn veel verschillende mogelijkheden in het bekleden van uw trap of gang. Wij maken trap- en ganglopers van tapijt zoals u die in onze showroom uitkiest. Hoe mooi is het dat uw traploper van hetzelfde soort tapijt is als bijvoorbeeld uw bovenverdieping. Of trek de lijnen van de benedenverdieping door naar boven zodat u rust en eenheid creëert in uw woning. Trap- en ganglopers kunnen aan de zijkanten worden gefestonneerd maar er kan ook een band van stof of leer aangebracht worden zodat u loper netjes afgewerkt wordt. Onze stoffeerders maken uw traploper af met een bijpassende traproede.

Het resultaat van onze projecten
Hier een greep uit onze volbrachte opdrachten van het stofferen van trappen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wordt u de volgende tevreden klant? Maak een afspraak met ons en laat u aangenaam verassen door onze prijzen én kwaliteit!

Vakkundig advies en montage
De traploper moet wel van de juiste breedte zijn wil het een mooi geheel vormen, vakkundig advies en montage zijn cruciaal.

Unieke thuisservice
Maak gebruik van de unieke thuisservice en onze experts komen gratis bij uw langs voor advies, inmeten en nemen direct tapijt stalen mee.

De kracht van kwaliteit
Bekwatex heeft contacten met nationale- en internationale tapijtproducenten. Zo kunnen wij een goede kwaliteit garanderen tegen scherpe prijzen.

Onze lange lijst met ervaringen van tevreden klanten spreekt voor zich. Dit geeft u extra zekerheid.

Betaalbare kwaliteit
Bekwatex garandeert u de beste vloeren, gordijnen service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!

5 jaar garantie
Wij geven garantie op onze werkzaamheden en op fabrieksfouten.

Rechtstreeks uit de fabriek
Onze vloeren en gordijnen kopen we rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek, zo kunnen we de prijs laag houden en goede kwaliteit garanderen.