Vloerkleden en karpetten

Bekwatex Vloerkleden en karpetten

Vloerkleden en karpetten

Vloerkleden en karpetten
Een prachtig vloerkleed of karpet begint met een goede afstemming op uw interieur. Wanneer kleur en vorm goed op elkaar zijn afgestemd zorgt het ervoor dat u interieur één geheel wordt en alles bij elkaar hoort. Met een vloerkleed verbetert u ook de akoestiek en het absorbeert een deel van het geluid in uw woning.

Laat u goed informeren over de verschillende mogelijkheden voor randafwerkingen. Maak van uw vloerkleed of karpet echt iets bijzonders.

Karpetten
Creëer een leuk zithoekje of geef u ruimte extra sfeer met een karpet. Laat het karpet afwerken met een band of gefestonneerde rand voor een extra touch.

Onze karpetten zijn in verschillende afmetingen en diktes te verkrijgen.

Offerte aanvragen

Hoogpolige vloerkleden
Hoogpolige vloerkleden kunt u op maat laten maken in elke gewenste vorm, kleur en afmeting.

Wilt u liever een aantrekkelijke prijs? Kies dan onze hoogpolige vloerkleden die verkrijgbaar zijn in de standaardafmetingen van 1.60 – 2.30 meter, 2.00 – 3.00 meter of 3.00 – 4.00 meter.

Offerte aanvragen

Deurmatten
Een goede deurmat vangt het vuil op zodat u dit niet het hele huis in loopt. Deurmatten hebben wij in standaardmaten van 1.30 breed en 2m breed en is daarnaast ook op maat te verkrijgen, deze leggen wij dan vaak direct in een pvc- of laminaat vloer.

Verkrijgbaar in de garen polypropyleen en polyamiden en in diverse kleuren.

Offerte aanvragen

Staat uw vloerkleed er niet tussen?
Laat het ons weten of kom langs. De kans is namelijk heel groot dat wij deze voor u kunnen bestellen bij één van onze producenten.

De kracht van kwaliteit
Bekwatex heeft contacten met nationale- en internationale tapijtproducenten. Zo kunnen wij een goede kwaliteit garanderen tegen scherpe prijzen.

Unieke thuisservice
Boek onze thuisservice in en wij komen gratis bij u langs voor advies en nemen direct onze stofstalen mee!

Goede ervaringen
Onze lange lijst met ervaringen van tevreden klanten spreekt voor zich. Dit geeft u extra zekerheid.

Betaalbare kwaliteit
Bekwatex garandeert u de beste vloeren, gordijnen service en garantie voor een scherpe prijs. Het verschil tussen ‘goedkoop’ en een goede koop!

5 jaar garantie
Wij geven garantie op onze werkzaamheden en op fabrieksfouten.

Rechtstreeks uit de fabriek
Onze vloeren en gordijnen kopen we rechtstreeks in uit de (tapijt)fabriek, zo kunnen we de prijs laag houden en goede kwaliteit garanderen.